Za kreativnu i sigurnu igru

Završetkom škole kreću duge igre na zraku. One su sigurne uz pametne satove koji ne mogu pasti s ruke, a uz mobilnu aplikaciju uvijek znate gdje vam je dijete.

Myki Watch 4 Lite sprema 20 brojeva, ima SOS tipku i selfie kameru.
Krase ga pametan procesor i snažna baterija.

Uz kupnju paketa na bonove kao korisnik bonova ostvarujete pogodnost dodatnih kunskih iznosa na bonus račun nakon doplate bonom od najmanje 50,00 kuna.

Pogledajte o tome detaljno u tablici (PDF, 312kb)

Dodatni kunski iznosi koje ostvarujete ovise o finalnoj cijeni mobilnog uređaja (ona ovisi o tome je li u nju uključen popust) i vrijede samo ako ste registrirani korisnik, a dodjeljuju se na bonus račun. Dodatni iznosi nakon doplata mogu se ostvariti u razdoblju od 24 mjeseca nakon ulaska u promociju kod kupovine uređaja. U ovoj se promociji može sudjelovati samo jednom.

To je račun na koji vam se dodjeljuju dodatni novčani iznosi koje ste ostvarili kroz različite promocije. Iznos s bonus računa možete trošiti isključivo na pozive, naknadu za uspostavu poziva, SMS, MMS i surfanje unutar RH. Ne možete ga trošiti na kupnju opcija, usluge s posebnom tarifom, usluge trećih strana ili na usluge u roamingu.

Slanjem prazne poruke na 13230 ili slanjem A na 13636 nakon čega u izborniku odaberete Provjeru stanja računa pa Bonus račun.

Prijavite se Simpa brojem!

Pretražite Simpu

Tražite