Internet opcije

Internet Dan

Surfaj, šalji mailove, mijenjaj statuse, tweetaj... cijeli dan!

Surfaj koliko god hoćeš na svom mobitelu punih 24 sata za samo 10 kn! Iskoristi dan, pronađi sve što te zanima: surfaj, šalji mailove, baci oko na najnovije filmiće, slušaj najdražu mjuzu online…

Za aktivaciju opcije pošalji INTERNET DAN na 13636.

 
Naknada za 24 sata korištenja

10 kn

Prijenos podataka u nacionalnom prometu

neograničeno

Pogledaj uvjete korištenja:

Mjesečne Internet opcije

Plaćaj koliko možeš, surfaj koliko trebaš

Surfaj na mobitelu, gdje god hoćeš i kad god hoćeš, uz mjesečne opcije Internet. Povoljnije cijene imaš već od 10 kn mjesečno.
Izaberi opciju koja ti najbolje odgovara, a aktiviraj ju jednostavno! Pošalji ime opcije na 13636 i slijedi izbornik – npr. za aktivaciju opcije Internet S pošalji INTERNET S na 13636, za opciju Internet M pošalji INTERNET M na 13636 i tako za svaku drugu opciju.

S

M

L

XL

Mjesečna naknada

10 kn

20 kn

50 kn

75 kn

Uključeno u mjesečnu naknadu

100 MB

250 MB

1 GB

2 GB

Cijene po MB:

0,10 kn

0,08 kn

0,05 kn

0,04 kn

Koju god opciju odabereš, surfat ćeš na 4G mreži uz brzinu do 75 Mbit/s.

VAŽNO! Za korištenje 4G brzine pristupa internetu trebaš imati 4G uređaj i biti na području koje je pokriveno signalom 4G mreže. Dostupnost provjeri na karti pokrivenosti
Dakako, sve opcije dodatnog internetskog prometa možeš koristiti i na 3G uređaju.


Isprobaj opciju Internet S odmah - prva aktivacija opcije iznosi samo 1 kn. Štima?

Ako prelaziš na Simpu s neke od tarifa na bonove Hrvatskog Telekoma, a već imaš aktiviranu neku od Internet opcija, ne brini! Prelaskom na Simpu opciju zadržavaš, a svi tvoji nepotrošeni MB prelaze s tobom. Štima?
Možeš istovremeno aktivirati i više Internet opcija, a reaktivirat će ti se automatski zadnja aktivirana opcija nakon 30 dana ukoliko imaš dovoljno kuna na računu. Primat ćeš i dalje SMS poruke u kojima te obavještavamo o iskorištavanju MB, isteku opcije, ponovnoj aktivaciji i sl.


Pogledaj uvjete korištenja: