Internet opcije

Zmajska opcija od sad ti donosi besplatnu aktivaciju 4G brzine.
Saznaj kako

Internet Dan 4G

Surfaj cijeli dan 4G brzinom do 75 Mbit/s!

Surfaj koliko god hoćeš na svom mobitelu punih 24 sata 4G brzinom za samo 15 kn! Iskoristi dan, pronađi sve što te zanima: surfaj, šalji mailove, baci oko na najnovije filmiće, slušaj najdražu mjuzu online…

Za aktivaciju opcije pošalji INTERNET DAN 4G na 13636.

 
Naknada za 24 sata korištenja

15 kn

Prijenos podataka u nacionalnom prometu

neograničeno

Brzina prijenosa podataka

do 75 Mbit/s

Preduvjet za korištenje Internet dan 4G opcije je posjedovanje 4G uređaja te je potrebno biti u području pokrivenosti signalom 4G mreže. Dostupnost na tvojoj lokaciji provjeri na karti pokrivenosti.
Brzina ovisi o razini 4G signala, modelu uređaja te trenutnoj opterećenosti mreže.

Pogledaj uvjete korištenja:

Internet Dan

Surfaj, šalji mailove, mijenjaj statuse, tweetaj... cijeli dan!

Surfaj koliko god hoćeš na svom mobitelu punih 24 sata za samo 10 kn! Iskoristi dan, pronađi sve što te zanima: surfaj, šalji mailove, baci oko na najnovije filmiće, slušaj najdražu mjuzu online…

Za aktivaciju opcije pošalji INTERNET DAN na 13636.

 
Naknada za 24 sata korištenja

10 kn

Prijenos podataka u nacionalnom prometu

neograničeno

Pogledaj uvjete korištenja:

Mjesečne Internet opcije

Plaćaj koliko možeš, surfaj koliko trebaš

Surfaj na mobitelu, gdje god hoćeš i kad god hoćeš, uz mjesečne opcije Internet. Povoljnije cijene imaš već od 10 kn mjesečno.
Izaberi opciju koja ti najbolje odgovara, a aktiviraj ju jednostavno! Pošalji ime opcije na 13636 i slijedi izbornik – npr. za aktivaciju opcije Internet S pošalji INTERNET S na 13636, za opciju Internet M pošalji INTERNET M na 13636 i tako za svaku drugu opciju.

S

M

L

XL

Mjesečna naknada

10 kn

20 kn

50 kn

75 kn

Uključeno u mjesečnu naknadu

100 MB

250 MB

1 GB

2 GB

Cijene po MB:

0,10 kn

0,08 kn

0,05 kn

0,04 kn

Odaberi L ili XL opciju i surfaj 4G brzinom do 75 Mbit/s bez dodatne naknade.
4G brzina aktivirat će se automatski.

VAŽNO! Za korištenje 4G brzine pristupa internetu trebaš imati 4G uređaj i biti na području koje je pokriveno signalom 4G mreže. Dostupnost provjeri na karti pokrivenosti
Dakako, sve opcije dodatnog internetskog prometa možeš koristiti i na 3G uređaju.


Isprobaj opciju Internet S odmah - prva aktivacija opcije iznosi samo 1 kn. Štima?

Ako prelaziš na Simpu s neke od tarifa na bonove Hrvatskog Telekoma, a već imaš aktiviranu neku od Internet opcija, ne brini! Prelaskom na Simpu opciju zadržavaš, a svi tvoji nepotrošeni MB prelaze s tobom. Štima?
Možeš istovremeno aktivirati i više Internet opcija, a reaktivirat će ti se automatski zadnja aktivirana opcija nakon 30 dana ukoliko imaš dovoljno kuna na računu. Primat ćeš i dalje SMS poruke u kojima te obavještavamo o iskorištavanju MB, isteku opcije, ponovnoj aktivaciji i sl.


4G opcija za najbrže surfanje

Aktiviraj 4G opciju i za 10 kn tjedno dobivaš pristup najvećoj 4G mreži u Hrvatskoj s brzinama mobilnog interneta do 75 Mbit/s za download i 25 Mbit/s za upload.

Aktivicija je jednostavna – pošalji SMS sadržaja 4G na 13636 i slijedi korake.

Korisno je znati
4G opcija ti omogućuje najveću brzinu mobilnog surfanja, no ne uključuje dodatni paket prometa mobilnog interneta. Kako bi tvoj brzi mobilni internet bio što povoljniji aktiviraj dnevnu opciju Internet Dan ili neku od mjesečnih Internet opcija za dodatni promet.
Internet promet ostvaren na 4G mreži naplaćuje se jednako kao i za 3G mrežu.

VAŽNO! Za korištenje 4G brzine pristupa internetu trebaš imati 4G uređaj i biti na području koje je pokriveno signalom 4G mreže. Dostupnost provjeri na karti pokrivenosti

Pogledaj uvjete korištenja: