Simpa

Prebaci se na Simpu i uživaj u super cijenama!

Provjeri jesi li na Simpa tarifi!
Pošalji SMS A na 13636 i odaberi broj 5. Ako nisi, provjeri kako postati Simpa.

NOVO! Hibrid

Na pretplatu i bonove. Zajedno.
U Hibrid tarifi račun ti je svaki mjesec isti, a ugovorne obveze nema. Na početku mjeseca tvoj se račun obnavlja novim jedinicama (MB+MIN+SMS) koje koristiš kako želiš. Kada ih sve potrošiš, do sljedećeg prvog u mjesecu nadoplati račun bonom i nastavljaš kao da si na tarifi na bonove ili možeš aktivirati neku od opcija za još interneta, razgovora i poruka.

Na bonove

Simpa tarifa vrijedi za sve korisnike i po njoj ti se računa potrošnja ako nemaš aktivnih opcija. Također, kad potrošiš usluge iz opcija, nastavljaš komunicirati po cijenama Simpa tarife.

Detaljnije o Hibrid tarifi

Što je to Hibrid tarifa i kako funkcionira?

Tarifa koja spaja najbolje od oba svijeta - prednosti pretplate i bonova u jednoj tarifi. Dobivaš puno megabajta, minuta i poruka koje trošiš kako želiš, jednako kao u Zmajskim opcijama, a ono što je najbolje - iznos računa ti je uvijek isti. Također, nemaš ugovorne obveze, a svi dodatni troškovi izvan tarife su u potpunosti u tvojim rukama - jednostavno ih kontroliraš bonovima. Tako nikada neće biti iznenađenja npr. ako pretjeraš s parkingom jer ti to sve ide s bonova.

Kako ju aktivirati?

Dolaskom na bilo koje T prodajno mjesto, pozivom na 0800 9000 ili ovdje preko webshopa - klikni na gumb želiš li samo tarifu ili tarifu i smartphone. Što god ti je lakše!

Koje su prednosti Hibrid tarife?

Tarifa uključuje ukupno 6000 MB+MIN+SMS, račun je uvijek isti, nemaš ugovornu obavezu, bez uspostave poziva, bez naknade za pristup mobilnoj mreži, kontroliraš troškove bonovima, možeš kupiti telefon na rate, možeš ući u Magenta1 svijet pogodnosti… Da, ima ih puno!

Kako mogu znati koliko mi je još preostalo u tarifi?

Pošalji poruku sadržaja STANJE na broj 13110 i dobit ćeš odgovor o stanju potrošnje jedinica iz tarife, Simpa opcija (ako imaš aktiviranu opciju), preostali iznos na Simpa računu ako je već nadoplaćen bonom te iznos na bonus računu. Također isto možeš vidjeti na moj.hrvatskitelekom.hr (P.S. Moja Simpa je u pripremi).

Što kada potrošim sve iz svoje Hibrid tarife?

Ako potrošiš sve iz svoje tarife i treba ti još - ni to nije problem! Nadoplati svoj račun bonom i zatim aktiviraj bilo koju Simpa opciju. Više o opcijama pogledaj ovdje.

Mogu li koristiti opcije uz tarifu?

Uz tarifu možeš aktivirati sve tarifne opcije Simpe na bonove.

Što ako želim platiti parking?

Za to ćeš se prvo morati nadoplatiti bonom. U tarifu su uključene jedinice MB+MIN+SMS, a tvoj račun je ograničen na fiksni iznos. Ne želimo da te iznenadi iznos na računu pa zato svoju potrošnju izvan ugovorene tarife kontroliraš bonovima.

Mogu li prijeći s bonova na Hibrid tarifu?

Možeš! Ako si korisnik Simpa tarife na bonove ili neke druge tarife na bonove Hrvatskog Telekoma, možeš lako prijeći na Hibridu tarifu na bilo kojem T prodajnom mjestu, na 0800 9000 ili u webshopu - samo klikni na gumb.

Što ako imam aktiviranu opciju na Simpi i želim prijeći na Hibrid tarifu?

Nema problema. Tvoja opcija ostaje aktivna i nakon prelaska na Hibrid tarifu. Budući da tarifa nudi sasvim dovoljno jedinica, preporučamo ti da opciju deaktiviraš slanjem D na 13636 kako ti se ne bi nepotrebno naplaćivala od iznosa kuna na računu koji ti ostane. Ako potrošiš jedinice iz Hibrid tarife uvijek možeš ponovo aktivirati Simpa opciju ako imaš dovoljno kuna na računu. Ako nemaš, nadoplati račun bonom i aktiviraj opciju po želji slanjem A na 13636 ili na moj.hrvatskitelekom.hr.

Što mi se događa s kunama na računu ili aktivnim opcijama na tarifi na bonove ako prijeđem na Hibrid tarifu

Ako si Simpa korisnik, tvoje kune na računu i aktivirane opcije ostaju. Ako si korisnik neke druge tarife na bonove Hrvatskog Telekoma tvoja tarifa će se prebaciti na Simpa tarifu, kune na računu će ti se prenijeti, a opcije koje imaš aktivne, a da nisu dostupne na Simpa tarifi će se deaktivirati.

Koliko mi traju kune na računu u Hibrid tarifi?

Kune na računu vrijede dokle god imaš aktivnu Hibrid tarifu na mjesečnu pretplatu. Ako ju isključiš, kune ti ostaju na Simpa tarifi na bonove i valjanost računa se primjenjuje prema uvjetima za Simpa tarifu.

Što mi predlažete – da ostanem korisnik bonova ili da prijeđem na Hibrid tarifu?

Odluka je na tebi, a izbor ovisi o tvojim potrebama. Npr. ako ne znaš zoveš li više ostale mreže ili jednostavno trebaš više interneta, ako ti nije baš do odlazaka po bon na kiosk, ako te muči naknada za uspostavu poziva, ako želiš smartphone na rate - onda da, Hibrid tarifa je idealan izbor za tebe. Ako je tvoja sreća u tome da kontroliraš troškove kao na bonovima - i dalje ti je možda bolja Hibrid tarifa. Ako si sretan na Simpa tarifi i to je ok.

Koja je obračunska jedinica u tarifi?

U tarifi su obračunske jedinice za pozive 60/60, za podatkovni promet 1 MB

Mogu li kupiti mobitel uz Hibrid tarifu?

Možeš. Izaberi bilo koji uređaj iz ponude uz jednokratno plaćanje, a iskoristi pogodnost Hibrid tarife za kupnju nekog od ponuđenih telefona uz plaćanje na rate. Kako god ti paše.

Što to znači - bez ugovorne obveze ako uzimam i smartphone?

Upravo to što i kažemo. Tarifa je odvojena od kupovine uređaja. Ako si Simpa korisnik najmanje tri mjeseca, možeš kupiti super smartphone na rate baš kao na pretplati. Volimo i mi tebe!

Što ako ne želim više koristiti Hibrid tarifu?

Tarifu možeš isključiti u svakom trenutku i nastaviti koristiti svoj broj na Simpa tarifi na bonove.

Što ako odlučim prekinuti tarifu, po kojoj cijeni otplaćujem telefon?

Bit ćemo jako žalosni i prije nego što odlučiš tako, reci nam možemo li učiniti nešto za tebe... Ako i dalje stoji odluka da ne želiš ostati s nama, telefon trebaš otplatiti do kraja po stvarnoj cijeni. Najbolje da nam se javiš za detalje na 0800 9000 ili u T-Centru pa ćemo te uputiti na daljnje korake.

Mogu li prijeći iz druge mreže na Hibrid tarifu?

Naravno! Zahtjev za prijenos broja možeš podnijeti u bilo kojem T prodajnom mjestu ili online.

Koliko dugo traje Hibrid tarifa?

Hibrid tarifa ima mjesečnu pretplatu, ali nema obavezno trajanje ugovorne obveze - tako da traje sve dok ju želiš. Ako zatražiš isključenje, ne brini, ugasit ćemo ti pretplatnički dio, neće ti više stizati jedinice svaki mjesec kao niti računi, a ostaje ti tvoj broj na Simpi kojim se i dalje koristiš kao na bonove uz kune na računu i opcije koje imaš aktivirane na Simpi.

Kako se troše jedinice ako imam i Hibrid tarifu i Simpa opciju odjednom?

Jedinice iz Hibrid tarife imaju prednost pred drugim jedinicama. Možeš kombinirati i s drugim Simpa tarifnim opcijama (osim s Prejakom opcijom), pri čemu vrijedi sljedeći prioritet potrošnje:

  1. MB+MIN+SMS iz Hibrid tarife
  2. MB+MIN+SMS koji imaš na računu od usluge Prebaci Zmaju
  3. MB iz opcije Internet Dan
  4. MB+MIN+SMS iz Zmajskih opcija
  5. MB, MIN i SMS iz ostalih opcija
  6. Kad potrošiš sve opcije, trošiš kune sa svog računa prema Simpa tarifi na bonove.

Koliko je brz Internet?

Kao i svi Simpa korisnici, surfaš na 4G mreži i to brzinom do 75 Mbit/s u downloadu i do 25 Mbit/s u uploadu. Bitno je znati: brzina ovisi o mobilnom uređaju, razini signala i trenutnoj prometnoj opterećenosti mobilne mreže.

Kako se obračunava potrošnja u roamingu?

Unutar EEA zemalja (EU + Island, Lihtenštajn i Norveška) primjenjuju se pravila sukladno EU roaming regulaciji. Saznaj više ovdje

Nismo pokrili neko pitanje?

Slobodno nam javi na info@simpa.hr

Odaberi opciju za sebe

Mjesečne, tjedna, najveća, najmanja i sve u sredini.
Glanc opcije imaju sve da ne presušiš s megabajtima, minutama i porukama.

Saznaj više o opcijama

Uzmi Hibrid tarifu i uđi u Magentu 1

Sve o super pogodnostima kojima možeš razveseliti sebe i svoje ukućane
saznaj ovdje.

Pogledaj uvjete korištenja i cjenik: